Somogy Megyei Tehetségpontok III. Módszertani Találkozója

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Somogy Megyei Tehetségpontok Módszertani Találkozója. A rendezvényt a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium Tehetségpontja és a Kaposvár – Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Óvodai Tagozata szervezte. A hiánypótló szakmai rendezvény segíti a megyében működő tehetségpontok közötti hálózati együttműködés megvalósítását. Meghívott előadóként Dr. Szivák Judit habilitált egyetemi docens, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának oktatási dékánhelyettese volt a rendezvény vendége.

Mester és tanítványa bemutató összefoglalója

A szakmai eseményt idén 7. alkalommal hirdette meg a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium Tehetségpontja és a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács. Az előző évek tapasztalatai alapján idén új kiírással, megváltozott szabályrendszerrel került megvalósításra. A térségi szinten meghirdetett minősítő verseny azért egyedülálló, mert pedagógus és diák együtt szerepel, közösen mutatják be munkájukat, eredményeiket. Az idei évben a bemutató kiegészült egy poszter készítéssel is, ami vizuálisan támogatta az elhangzott előadásokat. Az előadásokra 15 perc állt rendelkezésre.

TEHETSÉGPONTOK, TEHETSÉGSEGÍTŐ TANÁCSOK, ÉRDEKLŐDŐ KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA

Tisztelt Partnerünk!

Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium Tehetségpontja és a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács tisztelettel meghívja Önöket a SOMOGY MEGYEI TEHETSÉGPONTOK III. MÓDSZERTANI TALÁLKOZÓJÁRA.

 

A Módszertani Találkozót a jelentkező szakemberek előadásaiból építjük fel. Előadásra jelentkezni 2017. április 03-ig az alábbi linken lehet:

 

https://goo.gl/forms/hXHwBaked2M5ofRD2

 

„Mester és tanítványa”

A Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium meghirdeti

„Mester és tanítványa” bemutatkozó rendezvényét.

Példaértékű lehetőséget biztosítunk a középiskolai tanároknak, tehetséggondozó szakembereknek, mentoroknak, hogy tanítványaikkal együtt bemutatkozhassanak, elmondhassák együttműködésük eredményeit, megmutathassák a befektetett energiát. A hangsúly a közös munkán van.