Környezetvédelmi verseny Balassagyarmaton

webmaster küldte be 2017. 04. 05., sze - 12:36 időpontban

Környezetvédelmi verseny Balassagyarmaton

2017. március 17-19 között került megrendezésre Balassagyarmaton az AJTP környezetvédelmi verseny. Kollégiumunkat egy három fős lánycsapat, a „Farmerlányok” képviselték, méghozzá eredményesen. A versenyben a negyedik helyezést érték el, az általuk készített környezetbarát farm modellje pedig különdíjat nyert. Gratulálunk!

TEHETSÉGPONTOK, TEHETSÉGSEGÍTŐ TANÁCSOK, ÉRDEKLŐDŐ KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA

webmaster küldte be 2017. 03. 09., cs - 20:33 időpontban

Tisztelt Partnerünk!

Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium Tehetségpontja és a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács tisztelettel meghívja Önöket a SOMOGY MEGYEI TEHETSÉGPONTOK III. MÓDSZERTANI TALÁLKOZÓJÁRA.

 

A Módszertani Találkozót a jelentkező szakemberek előadásaiból építjük fel. Előadásra jelentkezni 2017. április 03-ig az alábbi linken lehet:

 

https://goo.gl/forms/hXHwBaked2M5ofRD2

 

„Mester és tanítványa”

webmaster küldte be 2017. 03. 09., cs - 13:55 időpontban

A Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium meghirdeti

„Mester és tanítványa” bemutatkozó rendezvényét.

Példaértékű lehetőséget biztosítunk a középiskolai tanároknak, tehetséggondozó szakembereknek, mentoroknak, hogy tanítványaikkal együtt bemutatkozhassanak, elmondhassák együttműködésük eredményeit, megmutathassák a befektetett energiát. A hangsúly a közös munkán van.

 

Bázisintézménnyé váltunk

webmaster küldte be 2017. 03. 01., sze - 20:32 időpontban

Az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím birtokosa lett 2017. március 1-től a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégium. Az Oktatási Hivatal által kiírt felhívásra beküldött pályázati dokumentáció a nevelőtestület 2003 óta tartó minőségi munkáját mutatja be a kollégiumi nevelés innovatív megvalósítása által. Az elkészített magas színvonalú pályaművet a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese a bázisintézményi cím adományozásával ismerte el.

KUTATÓ DIÁKOK KAPOSVÁRON

webmaster küldte be 2017. 02. 23., cs - 16:55 időpontban

Sikeresen lezajlott a XVII. TUDOK Humán- és Társadalomtudományi Tematikus Konferencia 2017. február 17-18-án városunkban és intézményünkben, a Kaposvári Klebelsberg Középiskolai Kollégiumban. A két nap során közel 100 fő fordult meg intézményünkben az ország minden tájáról és a Vajdaságból. Hét szekcióban 41 előadást hallhattunk középiskolás fiataloktól, akik itt mutatták be tematikus kutatásaikat.

Debrecenbe mentünk

webmaster küldte be 2016. 11. 15., k - 16:51 időpontban

2016 november 11-én és 12-én rendezték Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnáziumban a „Szülőföldem szép határa…” diákkonferenciát, ahol a részt vevő diákok saját lakhelyüket mutathatták be. A konferencia pénteki napja terepgyakorlat volt, amelynek keretében a Hortobágy és a Tisza-tó látványosságaival tudtunk megismerkedni. Szombaton pedig az előadásoké volt a főszerep.